Sezona 2018 na jaře


Poslední příspěvek oznamoval ukončení sezony 2017. A já teď oznamuji zahájení sezony 2018.

Zimní příprava probíhala v divném rozpoložení. Byl jsem líný a nechtělo se mi nic dělat. Tradiční zimní návštěvy posilovny vzaly za své a masochismus na trenažéru a na válcích také neměl ty správné grády. Přesto jsem něco dělal. V lednu se nám podařilo vyrazit na běžky. Vyzkoušeli jsme nové trasy v okolí Suchého vrchu.

Kolem vánoc to bylo tradiční najíždění a zvykání si na kolo. Zima přála. Stejně tak v lednu i únoru, až na těch pár dní, kdy mrzlo jak v ruském filmu. Mrazy naštěstí uhodily v době, kdy jsem si léčil nějaké nachlazení nebo chřipku. Svojí nečinností jsem tak zabil dvě mouchy jednou ranou: přežil jsem mrazy a vyléčil si nemoc.

1. tréninkový minietapák

Jakmile odezněla nemoc, začalo jarní nabírání objemů – do tréninkového deníčku. Kolem pasu už mám objem dostatečný. Díky laxnímu přístupu začínám s jarní částí tréninku z nižší úrovně než v předchozích letech. Na začátku března mám oproti loňsku skoro o jeden tisíc kilometrů méně. Je to znát.

Udělal jsem si čtyřdenní minietapáček. První tři dny jsem jel něco kolem 60 km, čtvrtý den 90km. Dost mě to potrápilo. Na to, že bych rád březen zakončil švihem délky >150km to moc nevypadá. Letos dvoukilo na Rytířov nebude, to je už jisté.

Plány mám, jak se mi je podaří naplnit ještě uvidím.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..